Právě vysíláme

Autor hitů Kygo vydává singl Freeze. Chce zmrazit čas, aby zůstal s přítelkyní

13. května 2022 8:10
Autor hitů Kygo vydává singl Freeze. Chce zmrazit čas, aby zůstal s přítelkyní

Kygo v současnosti patří mezi největší hvězdy na DJské scéně. Skladby s ním nahrávají známí hudebníci a on tvoří jeden hit za druhým. A dobře našlápnuto má i novinka Freeze, která je zajímavá jak po zvukové, tak i vizuální stránce. Živí ji oduševnělý vokál doprovázený syntezátory.

Singl Freeze doprovází dojemné video v režii Rafatoona (spolupráce s Deftones, Becky G nebo Katy Perry). Jde o emocionální cestu časem a prostorem – hudební video se zaměřuje na vztah mladého páru a odhaluje jejich vzpomínky. Pomocí přeskakování mezi minulostí a přítomností a prožívání radostí i strastí se nám autor klipu snaží říct, abychom se zastavili a naplno prožili každý vzácný životní okamžik.

Freeze je pro mě opravdu speciální skladba,“ říká Kygo o releasu. „Vždy se snažím experimentovat s novými zvuky a styly a cítím, že tato věc je odlišná od všeho, co jsem dosud vydal. Jsem nadšený, že to moji fanoušci uslyší. Doufám, že si to užijí stejně jako já.“

V březnu se Kygo spojil s DNCE, aby vydali singl Dancing Feet, který můžete slyšet také v éteru Evropy 2. Norský producent narozený jako Kyrre Gørvell – Dahll poprvé představil svou hudbu v roce 2013 a mrknutím oka se stal jedním z největších producentů na světě. Do roku 2022 nashromáždil celkem 23 miliard globálních streamů.

Články, které by tě mohly zajímat