Právě vysíláme

Avril Lavigne a Mod Sun se deset měsíců po zásnubách rozešli

24. února 2023 14:10
Avril Lavigne a Mod Sun se deset měsíců po zásnubách rozešli

Avril Lavigne a Mod Sun se krátce před turné, na které zpěvačka za několik týdnů vyrazí, rozešli. Chodili spolu dva roky, z toho deset měsíců byli zasnoubení. Sama dvojice se k rozchodu zatím nevyjádřila.

Avril Lavigne a Mod Sun již nějakou dobu netvoří pár. K rozchodu mělo podle zdroje magazínu People dojít už před dvěma měsíci, během kterých se dvojice ještě snažila vztah slepit. Naposled spolu byla viděna na party před Grammy, kterou pořádali Julie Greenwald a Craig KallmanLos Angeles. Údajně se dokonce zdálo, že je vše na dobré cestě.

Na začátku týdne však byla Avril Lavigne viděna v těsném objetí s rapperem Tygou, s nímž vyrazila na jídlo do Nobu. Podle všeho je mezi nimi ale pouze přátelský vztah. Zdroj magazínu uvedl, že „jsou opravdu pouze přátelé, rozchod nezapříčinil nikdo třetí“.

Mluvčí Mod Suna se nechal slyšet, že jeho klient o rozchodu nic neví. „Ještě před třemi dny byli spolu a zasnoubení, když odjížděl na turné. Pokud se něco změnilo, je to pro něj novinka.“ V polovině února navíc Mod Sun na adresu Lavigne uvedl, že mu zachránila život. „Našel jsem partnerku do nepohody. Jsem s dospělou ženskou, která mě dělá lepším člověkem,“ pochvaloval si v rozhovoru s Francescou Amiker pro E!News muzikant.

Dvojice se seznámila při nahrávání desky Love Sux, kterou Lavigne vydala minulý rok. Randit spolu začala v roce 2021, vloni v dubnu pak oznámila zásnuby.

 

Články, které by tě mohly zajímat