Právě vysíláme

AVRIL LAVIGNE natočila temný videoklip k novému songu. Nahání husí kůži!

18. července 2019 8:00
AVRIL LAVIGNE natočila temný videoklip k novému songu. Nahání husí kůži!

Pokud jste vyrůstali v 90. letech, zpěvačka Avril Lavigne byla jistě často ve vašem CD přehrávači. Drobná rodačka z Kanady patří totiž už několik let mezi zásadní osobnosti hudební scény a alespoň jeden její song zná snad každý.

Avril má za sebou dlouhou kariéru během které zažila mnoho vrcholů i pádů. Nejenže má za sebou dva rozvody a v lásce stále tápe, ale dokonce musela protrpět i zákeřnou nemoc, jenž ji na dva roky uvěznila na lůžko. Dlouhé měsíce Avril bojovala s lymskou boreliózou, nemoc léčila antibiotiky a léky proti malárii. Po nekonečných dnech strávených v posteli však nakonec nemoc přemohla a opět se vrátila do světa showbyznysu. Léčba ji dokonce inspirovala při tvorbě jejího celkem už devátého alba nazvaného Head Above Water.

Avril nyní zveřejnila nový song I Fell In Love With Devil, ke kterému natočila i dost temný videoklip. Autorka několika hitů v něm totiž řídí pohřební vůz a video má celkově dost depresivní atmosféru. Nastává snad v životě zpěvačky temné období? Nebo se takto vypořádává s psychickými problémy, které ji v minulosti trápily?

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat