Právě vysíláme

Avril Lavigne pracuje na novém albu, chystá song s Machine Gun Kellym

1. ledna 2021 8:10
Avril Lavigne pracuje na novém albu, chystá song s Machine Gun Kellym

Zpěvačka Avril Lavigne strávila podstatnou část prosince v nahrávacím studiu. Chystá v něm nové album, na kterém spolupracuje mimo jiné s Machine Gun Kellym a Mod Sunem.

Zatímco během roku nebyla Avril Lavigne na svých sociálních sítích příliš aktivní, v prosinci svým příznivcům vše vynahradila. Mimo fotografií ze svého osobního života sdílela i momentky z nahrávacího studia. Na těch posledních je zachycena s rapperem Machine Gun Kellym.

„Jste připraveni na novou hudbu? Dejte mi vědět…,“ dodala Lavigne k postnutým fotkám. Už dříve prosáklo, že interpretka ve studiu nepracuje pouze na jediném singlu, ale rovnou na celém albu. Je tedy možné, že song s Machine Gun Kellym bude jeho součástí.

Svůj poslední singl We Are Warriors vydala Lavigne před osmi měsíci. Reagovala jím na šířící se pandemii koronaviru. Šlo tehdy o jakýsi remake její vlastní skladby Warrior, která se objevila na zpěvaččině aktuálním albu Head Above Water. To vydala po šestileté pauze, během které trpěla lymskou boreliózou.

Americká zpěvačka stále čeká, zda bude moci vyrazit na druhou část svého turné ke zmíněné desce. V rámci něj měla vloni v březnu vystoupit v pražské TipSport Aréně, vzhledem k šířícímu se koronaviru byl ale její koncert přesunutý na březen 2021.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat