Právě vysíláme

AVRIL LAVIGNE SERVÍRUJE DESKU

4. března 2011 2:01
AVRIL LAVIGNE SERVÍRUJE DESKU

Dá sbohem ukolébavce

Nové album Avril Lavigne nazvané „Goodbye Lullaby“ vyjde již v pondělí 7. 3. 2011

První singl „What The Hell“ měl celosvětovou premiéru na Nový rok a právě dosahuje nejvyšších příček i v naší t-music chart.

Na 4. studiovém albu zpěvačka a skladatelka pracovala celé 2 roky. Avril na albu pracovala s osvědčenými dlouholetými spolupracovníky jako je Deryck Whibley, Evan Taubenfeld, Butch Walker a zejména se skladatelem a producentem Maxem Martinem.

Ve svých skladbách vždy zpívala o vlastních zkušenostech, o které se dělila se svými posluchači, a nové album není výjimkou. Osobní charakter alba je navíc podtržen zvukem, který je drsnější a syrovější než obvykle.

Mimo zdi nahrávacích studií je Avril Lavigne úspěšnou podnikatelkou, která navrhuje a řídí svou značku lifestylového oblečení Abbey Dawn a nedávno představila i svůj druhý parfém Forbidden Rose, který následoval po úspěšném Black Star, a v roce 2011 bude na trh uveden i její třetí parfém.

Letos v září pak Avril Lavigne, inspirovaná svojí předešlou dobročinnou prací, založila vlastní charitativní společnost The Avril Lavigne Foundation. Ta ve spojení s dalšími významnými charitativními společnostmi navrhuje a realizuje různé programy a osvětové akce zaměřené na pomoc dětem a mladým lidem, kteří musí žít s vážnými onemocněními či handicapy.

Avril zanechala v historii hudebního showbusinessu nesmazatelnou stopu tím, že prodala více než 30 miliónů kopií alb po celém světě a obdržela 8 nominací na cenu Grammy a 7 nominací na kanadské Juno Awards.

Více informací na webu www.avrillavigne.com

tQmEd_UeeIk

Články, které by tě mohly zajímat