Právě vysíláme

AVRIL LAVIGNE – Smile

28. června 2011 1:09
AVRIL LAVIGNE – Smile

NOVINKA EVROPY 2

Oficiální webové stránky: http://www.avrillavigne.com/

Album: Goodbye Lullaby

 

SmileGoodbye Lullaby

Kanaďanka Avril Lavigne vydala začátkem března svou 4. studiovkuGoodbye Lullaby“ a má zbrusu nový videoklip ke 2 singlu z alba – k „Smile“.

O režii nového videa 26leté punk-poperky Avril se postaral Shane Drake, natáčelo se 21. dubna 2011 a premiéru si odbylo v pátek 20. května. Song napsala Lavigne spolu s Maxem Martinem a Shellbackem (oba spolupracovali například s Britney Spears, Katy Perry a Usherem).

Poslední deska Avril si vysloužila jen lehce nadprůměrná hodnocení a ani se neprodává tak dobře jako její předchozí počiny. V USA se „Goodbye Lullaby“ prodalo v prvním týdnu přes 87.000 kusů, jen pro srovnání – desky „Under My Skin“ se v roce 2004 za první týden prodalo přes 381.000 kusů.

Novinky se po celém světě dosud prodalo údajně jen něco málo přes milion kopií.

Avril Lavigne vydala v březnu novou desku, ale to jí nebrání v nahrávání nového materiálu. Jak se stihla pochlubit, hotových má již 8 songů.

Ačkoliv stále aktuální album fanoušky potěšilo, rozhodně se nedá mluvit o prodejním trháku. Něco přes milion prodaných kopií desky za čtvrt roku totiž zdaleka nenavázalo na 7 milionů popovějšího počinu „The Best Damn Thing“.

A možná právě to bylo důvodem, proč už nyní Avril vzkazuje, že její nová deska bude opět více ovlivněná popem.

Avril Lavigne to neměla v poslední době jednoduché. Loni se rozvedla a zároveň rok čekala, než jí vydavatelství dovolilo kompletně hotovou desku vydat. Zatím posledním singlem zpěvačky je rozverná „Smile“, nyní se mladá Kanaďanka chystá na turné.

Zdroj: musicserver.cz

Články, které by tě mohly zajímat