Právě vysíláme

Babiš se vyfotil na koncertě Ewy Farne. „Cítím se zneužita,“ napsala

9. srpna 2021 8:10
Babiš se vyfotil na koncertě Ewy Farne. „Cítím se zneužita,“ napsala

Andrej Babiš se zúčastnil pátečního koncertu Ewy Farne v Třebívlicích, kde si vyfotil selfie, které následně sdílel na svých sociálních sítích. Všimla si ho i sama zpěvačka, která se do komentářů pod fotografií ohradila. „Cítím se zneužila,“ napsala.

Andrej Babiš vyrazil v pátek na koncert zpěvačky Ewy Farne do Třebívlic. Krátce po koncertu tak na svém Facebooku sdílel fotografii s jednou ze svých příznivkyň, pod kterou napsal komentář: „Koncert Ewy Farne ve Vinařství Johann W ve Třebívlicích jsem si moc užil.“

Snímek doputoval i k samotné zpěvačce, které se počínání politika nelíbilo. „Snažím se lidi skrze hudbu spíš pojit a politiku na koncerty netahat. A je mi hodně nepříjemné, že jste ji tam přivedl. Cítím se zneužila,“ nechala se slyšet zpěvačka. Ke dnešnímu dni její komentář nasbíral přes 15 tisíc reakcí.

Babiš se v sobotu setkal i s nemilým přijetím v Průhonicích, kde pořádal autogramiádu ke své nové knize. Podle Seznamu premiéra napadli dva odpůrci, jeden z nich po něm dokonce hodil vejcem. Spolek Milion chvilek pak ještě před autogramiádou pokreslil náměstí křížky, které měly symbolizovat oběti, jež zemřely na koronavirus.

Články, které by tě mohly zajímat