Právě vysíláme

BEBE REXHA má před GRAMMY problém. Žádný návrhář jí nechce ušít šaty!

23. ledna 2019 11:10
BEBE REXHA má před GRAMMY problém. Žádný návrhář jí nechce ušít šaty!

Už 10. února proběhne předávání cen Grammy a řada zpěváků a zpěvaček tedy pomalu začíná řešit, jaký outfit na tuto prestižní akci zvolí. A která celebrita má s výběrem šatů největší problém? Jednoznačně Bebe Rexha!

Bebe patří mezi největší hudební objevy loňského roku. Zároveň je to i velmi krásná žena, jenž se rozhodně nemůže řadit mezi vychrtliny a naopak se pyšní bujnými křivkami. A ačkoliv je na své tělo Bebe náležitě hrdá, plné pozadí jí způsobuje problémy při výběru šatů. Kvůli nestandardním mírám pro ni návrháři nechtějí šít!

Zpěvačka před Grammy oslovila mnoho módních designérů a požádala je o vytvoření róby na míru. Od většiny návrhářů se jí však dostalo odpovědi, že její pozadí je pro ušití šatů příliš velké a do nadměrných velikostí se designéři odmítají pouštět.

Bebe samozřejmě odmítnutí dost naštvalo a návrhářům přes média vzkázala, že pokud je pro ně její velikost tak hrozná, jejich modely ani nosit nechce. V prohlášení, ve kterém se nebála použít ani ostré výrazy, pak ještě dodala, že svět vysoké módy je posedlý ideálními mírami a ona už je připravena na tento způsob myšlení rezignovat.

Co si Bebe na Grammy obleče? No, nechme se překvapit!

 

 

Zdroj: Cosmopolitan.com

Články, které by tě mohly zajímat