Právě vysíláme

BEBE REXHA představuje nový singl Not 20 Anymore!

3. září 2019 8:10
BEBE REXHA představuje nový singl Not 20 Anymore!

Americká zpěvačka Bebe Rexha vydává další skvělou pecku! Singl Not 20 Anymore vzdává hold mladým lidem a zároveň ilustruje, jak se Bebe Rexha během své hudební kariéry posunula dál.

Dospělý singl

Bebe Rexha se v nové pecce Not 20 Anymore věnuje dospívání a problémům, které s tímto procesem přicházejí. Americká zpěvačka s albánskými kořeny momentálně dokončuje svoji druhou desku a zdá se, že bychom se alba měli dočkat už letos. Bebe Rexha na sociálních sítích uvedla, že při skládání nové hudby se inspirovala Britney Spears. Nový singl Not 20 Anymore sice není tak popový, jako tvorba Britney, ale stopa popové ikony se tam určitě najde.

Autorka hitu Last Hurrah má letos pořádně nabitý program. Kromě práce na nové desce dělá Bebe Rexha také předskokanku skupině Jonas Brothers na koncertním turné Happiness Begins. Ačkoliv to pro Bebe bude zřejmě velmi cenná zkušenost, zpěvačka bude určitě doufat, že i ona se v brzké budoucnosti dočká svého vlastního koncertního turné. Pokud se druhé album povede, nemá se rozhodně čeho bát!

Mrkněte na zajímavý klip k singlu Not 20 Anymore níže. Líbí se vám?

Zdroj: Official Chart, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat