Právě vysíláme

BELLA THORNE je nejúspěšnější celebritou na OnlyFans. Neuvěříte, kolik peněz jí za den vydělaly lechtivé fotky

26. srpna 2020 11:10
BELLA THORNE je nejúspěšnější celebritou na OnlyFans. Neuvěříte, kolik peněz jí za den vydělaly lechtivé fotky

Bývalá hvězda Disney, zpěvačka a herečka Bellea Thorne nadále dokazuje, že už nechce být brána jako hvězdička pro děti. Po natočení filmu pro erotický portál si nyní založila účet na kontroverzní aplikaci OnlyFans a podařilo se jí vydělat velké peníze.

OnlyFans je platící aplikací, který ukazuje exkluzivní obsah pouze pro předplatitele. Známé osobnosti či influenceři na ní tedy zveřejňují snímky, které neukáží na sociálních sítích a občas jsou i lechtivého charakteru. Jsou však ale i hudebníci, kteří aplikaci používají jako prostředek k tomu, aby mohli opravdovým fandům ukázat připravovanou hudbu.

Svůj profil si rozhodla založit i zpěvačka Bella Thorne, která se rozhodně neřadí mezi stydlivky, ráda mluví o své sexualitě a nebojí se zveřejnit sexy fotografie. Na OnlyFans poutala na svém Instagramu a upozornila, že její exkluzivní obsah bude stát 20 dolarů měsíčně. A nutno podotknout, že Belle se na aplikaci podařilo za jediný den pořídit pořádně velké peníze.

Server PageSix zveřejnil informaci, že slavná zrzka vydělala na aplikaci za jediný den 1 milion dolarů a za celý týden už má na kontě miliony dva. Na této aplikaci se tak stala nejúspěšnější celebritou.

 

 

 

Zdroj: Page Six

Články, které by tě mohly zajímat