Právě vysíláme

Bella Thorne to zkouší podruhé, oznámila další zásnuby

31. května 2023 16:31
Bella Thorne to zkouší podruhé, oznámila další zásnuby

Po devíti měsících randění kývla Bella Thorne na žádost o ruku. Zasnoubila se s Markem Emmsem, producentem Netflixu. Pod jeho dohledem vznikal například seriál Bad Vegan. Ještě před dvěma lety se přitom hereččiným životním partnerem měl stát Benjamin Mascolo.

Bella Thorne potvrdila magazínu People, že se bude vdávat. Její partner Mark Emms, s nímž randí devět měsíců, ji požádal o ruku 13. května v hereččině domě v Kalifornii. Na prst jí nasadil diamantový prsten s deseti karáty.

Thorne prozradila, že svatbu už začíná pomalu plánovat. Ráda by ji měla na venkově ve Velké Británii, odkud Emms pochází. Zároveň by během svého velkého dne chtěla vystřídat alespoň čtvery svatební šaty.

Dvojice se potkala na narozeninové party Cary Delevingne na Ibize v srpnu roku 2022. „Byla to láska na první pohled, jako když vyjde slunce,“ uvedla magazínu herečka. Vztah s Emmsem oficiálně potvrdila až letos v únoru.

Emmsem začala Thorne randit jen tři měsíce po rozchodu s Benjaminem Mascolou, s nímž chodila dva roky. Paralelně byla přitom byla ve vztahu nějaký čas také s produkční asistentkou Alex Martini. K rozchodu s Mascolou výrazně přispěl rozdílný časový harmonogram, kdy Ital působil vzhledem ke své pěvecké kariéře výhradně v Evropě.

 

Články, které by tě mohly zajímat