Právě vysíláme

BELLU THORNE vydíral hacker. Své intimní snímky proto raději zveřejnila sama!

18. června 2019 11:10
BELLU THORNE vydíral hacker. Své intimní snímky proto raději zveřejnila sama!

Známé osobnosti se musí smířit s tím, že téměř vše v jejich životě je veřejné a na světlo světa se tak mohou dostat i věci, které rozhodně nebyly určeny k tomu, aby je viděla široká veřejnost.

Už několikrát se v minulosti stalo, že některá z celebrit byla napadena hackerem a na internet se potom dostaly soukromé a hodně intimní fotografie. Pamatuje si například na snímky herečky Jeniffer Lawrence? S hackerem musela nyní bojovat i herečka a zpěvačka Bella Thorne. Ta se ovšem s internetovým útočníkem vypořádala po svém a intimní fotografie raději zveřejnila sama.

Bella se na svých sociálních sítích svěřila fanouškům, že byla několik dní vydírána neznámým hackerem, kterému se podařilo získat její soukromé fotografie, na nichž je dvaadvacetiletá zpěvačka nahoře bez. „Posledních 24 hodin jsem byla vydírána svými vlastními nahými fotkami,“ napsala Bella na Twitter, kam přidala i konverzací, kterou s hackerem vedla. „Je mi na zvracení. Cítím se být sledována a někdo mi vzal něco, co bylo určeno pouze pro jednu speciální osobu, “ dodala herečka a rozhodla se, že raději ony snímky zveřejní sama a nad hackerem tak vyhraje na plné čáře.  „Nyní budu v noci aspoň lépe spát, protože esa v rukávu držím já. Nemůžeš kontrolovat můj život,“ vzkázala Bella útočníkovi a opravdu zveřejnila fotografii, kde je svlečená před zrcadlem. Co myslíte, bylo její rozhodnutí správné?

 

Zdroj: CNN, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat