Právě vysíláme

Ben Cristovao a Sara James nahráli hit Brighter Day akusticky. Poslechněte si i francouzskou verzi

25. ledna 2024 11:58
Ben Cristovao a Sara James nahráli hit Brighter Day akusticky. Poslechněte si i francouzskou verzi

Ben Cristovao je v poslední době nezastavitelný jak na české scéně, tak v mezinárodním měřítku. Singl Brighter Day, který nazpíval s talentovanou zpěvačkou Sarou James, zaznamenal velký úspěch v polských i českých rádiích.

Jeho francouzská verze se dokonce dostala do rotací stanice NRJ a vede si skvěle i v dalších rádiích země galského kohouta. Hit Brighter Day v obou jazycích se nyní dočkal také akustického ztvárnění. Ben tak navazuje na svůj akustický projekt #JenTak Sessions, který původně vznikl jako podpora klubů a hudebních prostor, které v době lockdownů doslova bojovaly o přežití.

 

Sara má neuvěřitelné charisma. Je to výjimečný talent, který se objeví jednou za 50 let. Dala songu přesně to, co potřeboval,“ chválil si spolupráci se zpěvačkou při tvorbě singlu Brighter Day Ben Cristovao. Vloni v listopadu tuto píseň oba předvedli živě 15 tisícům fanoušků v pražské O₂ areně, kterou Ben vyprodal už potřetí. 

Den před show v největší české hale si Ben se Sarou našli čas, aby natočili videoklip k akustické verzi v angličtině. Tuto live session s Benovým dvorním kytaristou Karolem Komendou zachytil mladý režisér z Ukrajiny Adrii Lagutin, který má na svědomí také klip k singlu Future Champ. Ten se dočkal tří ocenění v tuzemských No Stress Music Video Awards, včetně kategorie Best Music Video. Klip se symbolicky natáčel na střeše Stages Hotel Prague s výhledem na vysočanskou halu. Videoklipu se dočkala také akustická verze písně Brighter Day ve francouzštině.

 

Články, které by tě mohly zajímat