Právě vysíláme

Ben Cristovao míří do Edenu, jeho životní koncert ho čeká 7. června 2025. Prodej lístků je zahájen

19. prosince 2023 18:00
Ben Cristovao míří do Edenu, jeho životní koncert ho čeká 7. června 2025. Prodej lístků je zahájen

Úspěšný letošní rok se Ben Cristovao rozhodl uzavřít oznámením dosud největšího koncertu své kariéry. Koncert ve Fortuna Areně pro 35 tisíc lidí bude jeho dalším milníkem.

Letošní rok byl pro Bena Cristovao víc než povedený. Představil svoje nové album Zvíře, na kterém je třeba virální hit Nemusim nic. V tuzemských rádiích zabodoval se singlem Slzy (společně se Sofianem Medjmedjem) i s anglicky zpívanými skladbami Future Champ a Brighter Day. Ty vznikly ze spolupráce se zahraničními umělci.

Jeho anglicky (a dokonce i francouzsky!) zpívané songy atakovaly i zahraniční, konkrétně polská a francouzská, rádia. Francouzská verze skladby Brighter Day je aktuálně v top 40 tamního rádiového éteru. I díky úspěchu těchto skladeb v zahraničí pokořil Ben Cristovao na Spotify hranici milionu posluchačů měsíčně.

 

Letos opět (celkově už potřetí) vyprodal Ben pražskou O₂ arenu. Se svojí kapelou v roce 2023 vystoupil na festivalech Colours Of Ostrava i Rock For People. Skladbu Future Champ představil živě, společně s polským producentem Tribbsem, v rámci gala openingu Evropských sportovních her na stadionu v Krakově.

V roce 2024 bude Ben Cristovao headlinerem tuzemskách majálesů a dalších festivalů. Má v plánu intenzivně pracovat na tuzemské i zahraniční hudební kariéře. Už teď připravuje se svým týmem velkolepou show, kterou uskuteční v roce 2025.

Bližší informace k samotné výpravě bude postupně zveřejňovat prostřednictvím svých sociálních sítí.  Už teď ale víme, že jedním z hlavních cílů bude zorganizovat i tento koncert s co největším ohledem na životní prostředí. Vstupenky na koncert v sobotu 7. června 2025 budou k dispozici prostřednictvím sítě TicketPortal v cenovém rozpětí 890 Kč – 2 690 Kč.

Články, které by tě mohly zajímat