Právě vysíláme

BEN CRISTOVAO přiznal zásadní věc ze svého soukromí. Promluvil o nemoci, která ho dlouho trápila

28. listopadu 2018 11:10
BEN CRISTOVAO přiznal zásadní věc ze svého soukromí. Promluvil o nemoci, která ho dlouho trápila

Ben Cristovao je společně s Anetou Langerovou snad největší hvězdou, která vzešla se soutěže SuperStar. Oblíbený zpěvák, který se věnuje i rapu, sklízí jeden úspěch za druhým a fanynky mu padají k nohám. Pokud to ovšem vypadá, že Benův život je dokonalý, rozhodně tomu tak není. I on má totiž jako každý normální člověk problémy, které mu v noci občas nedají spát.

Ben soutěžil v SuperStar v roce 2009 a ačkoliv tehdy nevyhrál, rozhodně jako ostatní soutěžící neusnul na vavřínech a začal na sobě makat. Díky pořádné dřině si tak za léta vybudoval silnou fanouškovskou základnu a vydává jeden singl za druhým. Kromě hudby se navíc věnuje i několika dalším projektům a práce má opravdu nad hlavu.

Protože je Benovo pracovní nasazení obrovské, je jasné, že si brzy vybralo svou daň a oblíbený zpěvák začal mít psychické problémy. „Nikdy jsem o tom otevřeně takto nemluvil, ale pár let zpět jsem měl silné deprese spjaté s přepracováním a spoustou osobních i pracovních problémů. Krom změny prostředí, svého okolí a změny životosprávy mi z nich pomohlo to, že jsem se měl komu svěřit a později hlavně to, že se blízký člověk sem tam zeptal, jestli je všechno OK. Všichni jsme díky dnešní době mistři v maskování toho, jak se skutečně cítíme, a tak je opravdu člověk, který umí vycítit a poslouchat občas to nejcennější, co máme,“ napsal Ben na Instagram a před fanoušky tak otevřel svou 13. komnatu.

Bene, držíme palce. Snad už bude jen lépe!

Zdroj: Instagram

Rozhovor s Johnem Noblem, filmovým otcem Faramira a Boromira: Jaká je jeho oblíbená postava z Pána Prstenů?

Články, které by tě mohly zajímat