Právě vysíláme

Ben Cristovao vydává singl s talentovanou Elly, zpívají o těžkém rozchodu

3. září 2022 8:10
Ben Cristovao vydává singl s talentovanou Elly, zpívají o těžkém rozchodu

Elly přizvala do svého nového songu Bena Cristovao. Výsledkem je song nazvaný High Speed. Skladba produkovaná Ondřejem Fiedlerem (Fiedlerski) vychází společně s videoklipem, o jeho podobu se postaral režisér Honza Strach.

Dynamická skladba se silným refrénem a jasným poselstvím. To je nový song Elly v produkci Fiedlerski. „Celý song mě moc baví a mám z něj radost. Díky tomuto projektu jsem mohla zkusit něco nového a trošku vybočit z mojí komfortní zóny. Je to můj první song v češtině a je to o dost jiný styl než obvykle dělám. Jsem z toho ale upřímně nadšená a těším se na reakce lidí,“ dodává k novince zpěvačka. „Text je o nelehkým rozcházení a těžkým odpoutání se od druhýho člověka i tehdy, když už v hlavě dobře víš, že to tak dál nejde,“ přidává za sebe k textu songu Ben.

Singl začal vznikat už letos v březnu. Elly společně s producentem Fiedlerskim odjela do jednoho z berlínských nahrávacích studií, kde na základě jí složeného dema vznikla podstatná část songu. V době, kdy vznikal song Nevim od Bena a Marcella, také pod vedením Fiedlerskiho, se písnička dostala k Benovi. Ten Elly nabídl, že jí pomůže s textem a celkovým laděním songu. Proběhlo několik společných studiových sessions a Ben se nakonec zapojil do songu i jako host.

Videoklip ke skladbě High Speed se natáčel v Praze i hned několik lokací kolem Tiských stěnČeském Švýcarsku. Pro korporátní kanceláře využil režisér Honza Strach reálné kanceláře O₂ na pražské Brumlovce. Natáčení jsem si moc užila. Byly to dva perné dny a musím přiznat, že jsem byla ke konci hodně unavená. Zároveň to pro mě byly dva dny ‚sen‘. Užívala jsem si skoro každou minutu a klidně bych si to dala celé od znova. Byl tam jeden moment, kdy jsem se musela překonat. Bylo to tehdy, když jsem měla spadnout volným pádem, pro vytvoření iluze skoku, ze skály, když jsme natáčeli v Tiských stěnách. Mám velký strach z výšek, proto to pro mě byl asi nejvíc intenzivní moment, na který dlouho nezapomenu,“ vzpomíná Elly.

Články, které by tě mohly zajímat