Právě vysíláme

BEYONCÉ a JAY-Z nabízí doživotní vstupy zdarma na jejich koncerty. Má to však jeden háček!

4. února 2019 11:10
BEYONCÉ a JAY-Z nabízí doživotní vstupy zdarma na jejich koncerty. Má to však jeden háček!

Chcete zadarmo navštěvovat koncerty Beyoncé a jejího manžela, rappera s pseudonymem Jay-Z? Máte možnost. Je v tom však jeden háček!

Beyoncé se společně s partnerem rozhodla pro nevídaný krok. Fanouškům nabízí možnost chodit na jejich koncerty zdarma do konce života. Slavná popová zpěvačka má však jednu podmínku – daný fanoušek by měl být veganem!

Beyoncé se s manželem zapojila do projektu organizace The Greenprint Project, který se zaměřuje na ekologii planety. A tu může člověk podpořit právě tím, že bude konzumovat jenom rostlinnou stravu a odmítne konzumaci živočišných produktů.

Fanoušek, který má o doživotní „volňásky“ na koncerty zájem, se musí zaregistrovat na stránkách zmiňované organizace a počkat do 22. května. Ten den proběhne losování, během kterého bude vybrán pouhý jeden výherce.

S nápadem nepřišla samotná Beyoncé, nýbrž její osobní trenér Marco, který je sám veganem a na tento životní styl se snaží už delší dobu nalákat i slavný pár. A ačkoliv Beyoncé Knowles vegankou není, slíbila, že rostlinnou stravu bude nyní do svého jídelníčku pravidelně zařazovat.

Zdroj: Billboard

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat