Právě vysíláme

BEYONCÉ dnes slaví 38. narozeniny! Čím vším si populární zpěvačka prošla?

4. září 2019 10:10
BEYONCÉ dnes slaví 38. narozeniny! Čím vším si populární zpěvačka prošla?

Jedna z nejpopulárnějších interpretek současnosti: zpěvačka Beyoncé dnes slaví 38. narozeniny. Čím vším si v kariéře prošla hudební mega star, která dnes vyprodává haly pro statisíce lidí?

Bylo 4. září 1981 a v Houstonu v Texasu se do rodiny hudebního producenta a módní návrhářky narodila holčička. Kdo mohl tušit, že se z ní stane interpretka, která bude vyprodávat sály pro statisíce lidí? Faktem je, že Beyoncé se díky její rodině dostalo všeho.

Zázračné dítě

Studovala na prestižní škole a už od dětství objížděla nejrůznější taneční a pěvecké soutěže. Na nich excelovala a světu mělo být jasné, že se rodí velká hvězda. Následně založila šestičlennou dívčí skupinu Girl’s Tyme.

Spanilou jízdu kariérou však přerušil prvotní neúspěch této skupiny. Role manažera se pak ujal její otec, matka Beyoncé pro skupinu zase šila kostýmy. Uskupení se sice zvedlo z popela, ale spory mezi rodiči byly čím dál častější. Když zpěvačka slavila 14. let rodiče se rozvedli…

Dívčí uskupení se posléze přejmenovalo na Destiny’s Child a slavilo obrovský úspěch, který Beyoncé zvládla přetavit i do své sólové kariéry. Dnes tak zpěvačka vyprodává haly pro statisíce. Co dodat? Gratulujeme!

Zdroj: Google

Články, které by tě mohly zajímat