Právě vysíláme

Beyoncé obviněna z krádeže. Ukradla hit slavné kolegyně

4. srpna 2022 11:24
Beyoncé obviněna z krádeže. Ukradla hit slavné kolegyně

Hvězdná Beyoncé vydala na konci července desku nazvanou Renaissance. Na dlouho očekávané album ovšem vrhá stín nařčení zpěvačky Kelis, která Beyoncé obviňuje z krádeže písně.

Sedmé studiové album držitelky několika cen Grammy obsahuje 16 skladeb a prostřednictvím několika samplů vzdává hold taneční hudbě. Deska obsahuje i píseň s názvem Energy, ve které je použitý i úryvek legendárního songu Milkshake zpěvačky Kelis. Ta ovšem tvrdí, že píseň byla použita bez jejího svolení a Beyoncé ji jednoduše ukradla.

„Není to spolupráce, je to krádež. Jsem zničená, protože tato úroveň neúcty je ohromující. Dozvěděla jsem se to stejným způsobem jako všichni ostatní. Někteří lidé v tomto byznysu nemají žádnou integritu a všechny oklamali. Je to směšné,“ řekla na instagramu a dala najevo své rozhořčení. „V tomto odvětví jsou gangsteři a tyrani, kteří se usmívají a pokud nikdo nic neřekne, projde jim to. Teď se ale ozývám já a chci to, co mi patří,“ napsala.

Beyoncé celou záležitost nijak veřejně neokomentovala a fanouškům pouze vzkázala, že se mohou těšit na další dvě alba. Nyní ovšem její tým oznámil, že část písně Milkshake ze singlu Energy byla odstraněna. Skladbu Energy produkovali Pharrell Williams a Chad Hugo.

Zpěvačce Kelis je 42 let. Vydala několik alb a její nejúspěšnější singl je právě hit Milkshake. Několik let žila po boku rappera Nase.

Články, které by tě mohly zajímat