Právě vysíláme

Beyoncé poprvé po 5 letech na pódiu. Zazpívala i s dcerou Blue Ivy

23. ledna 2023 7:47
Beyoncé poprvé po 5 letech na pódiu. Zazpívala i s dcerou Blue Ivy

Zní to možná neuvěřitelně, ale Beyoncé dlouhých pět let neodehrála vlastní koncert. Naposled ji zpívat naživo mohli fanoušci vidět v roce 2018, od té doby měla pauzu. Tu utnula sobotním vystoupením v Dubaji a spekuluje se, že by měla letos vyrazit také na turné k aktuálnímu albu Renaissance.

Vystoupení Beyoncé se odehrálo v hotelu Atlantis The RoyalDubaji. Odstartovala ho písní At Last od Etty James a prohlášením, že ji na show přijeli podpořit jak rodiče, tak manžel se všemi dětmi. Za sebou měla zpěvačka na dvě desítky tanečníků, vokalisty i stage laděnou do egyptského stylu.

Naživo poprvé zazněl i duet Brown Skin Girl, který Beyoncé nazpívala s jedenáctiletou dcerou Blue Ivy. Jakmile dvojice skladbu dozpívala, nezapomněla Blue Ivy poslat publiku několik polibků, než pódium opět opustila.

Beyoncé během večera vystřídala hned tři kostýmy. Zazněly písně jako Freedom, Spirit, Be Alive, Beautiful Liar nebo Naughty Girl. Zajímavostí je, že v repertoáru neměla ani jednu skladbu z alba Renaissance, které vydala v minulém roce. Mnozí proto doufají, že s některou premiérově vystoupí na předávání cen Grammy, které se koná v neděli 5. února 2023.

Mezi hvězdnými hosty byly Kendall Jenner, Rebel Wilson nebo Chloe a Halle Bailey. Aby na show byli diváci vpuštěni, museli být oděni do formálního oblečení a mít s sebou speciální vstupenku. Zakázané byly mobilní telefony, přesto se však několika divákům podařilo části show nahrát a ty nyní kolují po sociálních sítích. Na afterparty vystoupila Swedish House Mafia a podávalo se šampaňské značky Moët.

Články, které by tě mohly zajímat