Právě vysíláme

Beyoncé se chystá ovládnout kina po celém světě, připravuje film z turné Renaissance

3. října 2023 12:48
Beyoncé se chystá ovládnout kina po celém světě, připravuje film z turné Renaissance

Renaissance: Film by Beyoncé zachycuje umělecký záměr zpěvačky, její tvrdou tvůrčí a producentskou práci a postup, jakým zvládla své řemeslo a absolvovala rekordní světové turné Renaissance World Tour s 56 představeními ve 39 městech. Poprvé se představí v kinech 1. prosince, zatím však pouze v USA, Kanadě a Mexiku.

Renaissance: Film by Beyoncé přibližuje turné Renaissance World Tour od jeho vzniku přes zahajovací show ve švédském Stockholmu až po velké finále v Kansas City ve státě Missouri. Vypráví o záměru Beyoncé, o její tvrdé práci, zapojení do všech aspektů produkce, tvůrčí mysli a cíli vytvořit si odkaz a zvládnout řemeslo. Vynikajícím výkonem během turné , které mělo mimořádný ohlas v mezinárodních i amerických médiích, vybudovala Beyoncé útočiště svobody, přijetí a sdílené radosti. Maximalisticky pojatá produkce přivítala více než 2,7 milionu fanoušků z celého světa, kteří neváhali cestovat přes oceán.

Divadelní koncert Renaissance bude k vidění v tisících kinosálů ve Spojených státech, Kanadě a Mexiku od pátku 1. prosince 2023. Další světová města budou oznámena později. Zda mezi nimi budou i ta česká, je zatím neznámé.

Film se bude promítat ve čtvrtek, pátek, sobotu a neděli po dobu minimálně čtyř týdnů, přičemž v průběhu každého dne bude naplánováno několik vysílacích časů. Cena vstupenek v USA na všechny standardní časy představení začíná na 22 dolarech plus daň.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat