Právě vysíláme

BEYONCÉ zveřejnila vizuál nového alba Black Is King

20. července 2020 8:10
BEYONCÉ zveřejnila vizuál nového alba Black Is King

Americká zpěvačka Beyoncé zveřejnila úryvek z připravovaného vizuálního alba, které je inspirované loňskou deskou The Lion King: The Gift. Premiéra Black Is King bude už 31. července.

Beyoncé je na vizuálním albu oceněna jako spisovatelka, režisérka a výkonná producentka. Mezi spolupracovníky na projektu patří její častá režisérka hudebních videí Jake Nava.

Black Is King je práce lásky. Je to můj projekt, který zkoumám, natáčím, edituji ve dne v noci poslední rok. Původně byl natočen jako doprovodný soundtrack k filmu The Lion King: The Gift a měl oslavit šíři a krásu černých předků. Nikdy jsem si nedokázala představit, že o rok později bude veškerá těžká práce, která šla do této produkce, sloužit většímu účelu,“ uvedla k úryvku Beyoncé.

Jak je vidět v úryvku, album Black Is King představí mnoho hostů: manžela Jay-Z, kolegyni z Destiny’s Child Kelly Rowland, Pharrell Williams, Tinu Knowles-Lawson, Lupitu Nyong’o, Naomi Campbell a mnoho dalších umělců, kteří se objeví na albu The Gift.

Kromě premiéry 31. července na Disney+ zajistila společnost také distribuční smlouvu, která umožní promítání vizuálního alba na většině afrického kontinentu, včetně Jižní Afriky, Nigérie, Ghany, Etiopie, Namibie, Kamerunu, Libérie, Burundi, Senegalu, Toga, Somálska, Beninu, Konga, Keni, Pobřeží slonoviny, Zimbabwe, Malawi, Gabunu, Kapverdách a dalších.

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat