Právě vysíláme

„Bez tebe nic nemá význam,“ oslavuje Lewis Capaldi v nové skladbě maminky

24. prosince 2022 8:10
„Bez tebe nic nemá význam,“ oslavuje Lewis Capaldi v nové skladbě maminky

Po singlu Forget Me vypouští Lewis Capaldi do světa další song z připravované desky. Je jím píseň Pointless, jíž opatřil videoklip, kterým oslavuje všechny maminky. Sám o skladbě mluví jako o nejlepší, kterou kdy napsal.

Písní Pointless vyzdvihuje Lewis Capaldi maminky, které zůstaly na výchovu svých dětí samy. Videoklip zachycuje život matky, jejíž role se ujala Niamh Algar, a jejího syna od dětského věku až do dospělosti, kdy opouští domov. Mnohé záběry jsou velmi emotivní a ukazují, jak silné pouto může v neúplné rodině mezi příbuznými vzniknout.

Zpěvák však nabízí také druhý pohled, kterým mohou jeho příznivci skladbu vnímat. „Je to song o lásce. Moje písně obvykle bývají o odmilování se nebo zlomeném srdci. Většinou nejsou o šťastném vztahu,“ nechal se slyšet hudebník. Dodal, že slýchá, že jeho největší hit Someone You Loved často hrávají na pohřbech. „Bylo by krásné, kdyby se Pointless naopak hrálo na svatbách. V podstatě je to továrna na peníze,“ zavtipkoval.

Pointless i dříve vydaná Forget Me budou součástí Capaldiho nového alba Broken By Desire To Be Heavenly Sent. Už v únoru je naživo navíc zpěvák představí také českým fanouškům. Sedmnáctého totiž odehraje koncert v pražské O2 areně.

Články, které by tě mohly zajímat