Právě vysíláme

Billboard Music Awards ovládl The Weeknd, večer uváděl Nick Jonas

24. května 2021 8:10
Billboard Music Awards ovládl The Weeknd, večer uváděl Nick Jonas

Ve Spojených státech amerických se předávaly v neděli večer Billboard Music Awards. Večer, který moderoval zpěvák Nick Jonas, ovládl The Weeknd. Odnesl si celkem deset sošek.

Pandemická situace se ve Spojených státech amerických zlepšila natolik, že se předávání cen Billboard Music Awards mohlo uskutečnit za přítomnosti fanoušků. Moderace se tentokrát ujal Nick Jonas, ještě před týdnem však panovaly obavy, zda ho nebudou muset tvůrci někým nahradit. Zpěvák si totiž na natáčení tajného projektu zlomil žebro.

Po zdravotní stránce se však Jonas již cítí dobře, a tak s bratry Joem a Kevinem, po jejichž boku se objeví také v chystaném speciálu seriálu Přátelé, dokonce vystoupil s novým singlem Jonas Brothers a hudebníka Marshmelloa Leave Before You Love Me. Vedle bratrské kapely vystoupili také Bad Bunny, Alicia Keys, BTS nebo The Weeknd.

A právě The Weeknd Billboard Music Awards zcela ovládl. Zpěvák vyhrál celkem deset cen, nominovaný byl až v šestnácti kategoriích. Nejlepším albem se stalo jeho After Hours, singl Blinding Lights zase zvítězil v Top Hot 100 Songs. Úspěch slavil také Pop Smoke, jenž si odnesl pět cen, BTS zase vyhráli ve čtyřech kategoriích a vystoupili také s novým singlem Butter.

Ocenění se dočkala také Taylor Swift, která se stala Nejlepší ženskou umělkyní. Po dvou soškách získali i Lady Gaga, Kanye West, Machine Gun Kelly. P!nk si pak odnesla takzvanou Icon Award, kterou jí předal její idol Jon Bon Jovi.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat