Právě vysíláme

Billie Eilish a Kanye West se kvůli Travisu Scottovi dostali do sporu. Zpěvačka měla narážky na bezpečnost na koncertech

13. února 2022 13:10
Billie Eilish a Kanye West se kvůli Travisu Scottovi dostali do sporu. Zpěvačka měla narážky na bezpečnost na koncertech

Minulý rok došlo na festivalu Astroworld v americkém Houstonu k tragédii, při níž zemřelo osm osob. Udála se během vystoupení Travise Scotta, který vyburcoval dav natolik, až nastal chaos. Nyní se během koncertu Billie Eilish jedné z jejích fanynek těžce dýchalo, zpěvačka se tak rozhodla koncert zastavit.

Hudební festival Astroworld si minulý rok vyžádal osm mrtvých. Při koncertu Travise Scotta došlo k tlačenici poté, co zpěvák vyburcoval dav natolik, až nastal na místě chaos. Podle právníka Thomase J. Henryho se situaci dalo vyhnout. „Vše nasvědčuje tomu, že účinkující a pořadatelé si byli vědomí hektického stavu, přesto se však rozhodli upřednostnit zisk před návštěvníky a v show pokračovali,“ uvedl.

Nyní k podobné, ovšem méně nebezpečné situaci, došlo na koncertě Billie Eilish. Ta však na rozdíl od Scotta své vystoupení zastavila, aby dívce, které se v davu těžce dýchalo, pomohla. „Nejdřív se ujistím, že jsou všichni v pořádku, až potom pokračuju v koncertě,“ nechala se slyšet zpěvačka a nepřímo si tak „rýpla“ právě do Scotta.

A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Rappera se zastal Kanye West. Billie, prosím, omluv se jemu a rodinám těch, kdo přišli o životy. Travis neměl tušení, co se děje a celé se ho to velmi dotklo,“ uvedl. Mladá zpěvačka zatím na jeho slova nereagovala.

Články, které by tě mohly zajímat