Právě vysíláme

BILLIE EILISH chystá další celosvětové turné! Za hodinu prodala přes půl milionu lístků

12. října 2019 11:10
BILLIE EILISH chystá další celosvětové turné! Za hodinu prodala přes půl milionu lístků

Skvělá zpráva pro fanoušky Billie Eilish. Sedmnáctiletá pěvecká senzace chystá další celosvětové turné a zamíří i do evropských měst. Lístky na její show se však prodávají rychlostí blesku!

Celosvětová tour mladé Billie začne v březnu v roce 2020 a americký web PollStar informuje, že už za pouhou hodinu od začátku prodeje si fanoušci koupili přes 500 tisíc lístků. Zájem o to vidět Billie bude tedy opět enormní.„Na planetě momentálně asi není umělec, který by byl více žádaný,“ píše PollStar a dodává, že tour se bude skládat z 42 koncertů, které se odehrají během pěti měsíců.

Agentka mladé hvězdy Sara Bollwinkel tvrdí, že fanoušci se mohou těšit na daleko více propracovanější show a efekty. Billie je rovněž podle ní už trochu ve světě showbyznysu zkušenější, a tak si troufá na velké haly. „Pomalu jsme stupňovali velikost hal, počet lidí a náročnost koncertu tak, aby byla Billie na arény skutečně připravena. Pravdou je to, že je úplně jedno, kolik lístků je k dispozici. Víme, že se všechny vyprodají. Pravděpodobně mohla zpívat v Madison Square Garden už před dvěma lety,“ řekla Sara, pro kterou je její klientka sázkou na jistotu.

 

Zdroj: PollStar

Články, které by tě mohly zajímat