Právě vysíláme

BILLIE EILISH chystá něco velkého! Ve hře jsou nové singly i hudební klip

5. listopadu 2019 11:10
BILLIE EILISH chystá něco velkého! Ve hře jsou nové singly i hudební klip

Americká zpěvačka Billie Eilish slíbila svým fanouškům dva zbrusu nové singly a nový hudební klip k písni Xanny! Kdy se těchto novinek dočkáme a co od nich lze očekávat?

Fanoušci se mají na co těšit

Od vydání veleúspěšného alba When We All Fall Aslepp, Where Do We Go? neuběhl ani rok a Billie Eilish už pracuje na novém hudebním materiálu! Mladá zpěvačka na Instagramu prozradila, že chce v brzké budoucnosti vydat dvě nové písničky. Zatím nevíme, jak se písničky budou jmenovat a kdy vyjdou, nicméně, Billie se svým bratrem Finneasem údajně tráví spoustu času ve studiu. Nového alba se tak možná dočkáme dřív, než jsme původně čekali!

Billie Eilish v krátkém vzkazu na Instagramu rovněž prozradila, že se blíží premiéra nového klipu k singlu Xanny. Zpěvačka opět neprozradila bližší detaily, ale poprosila svoje fanoušky, ať mají trpělivost. Sedmnáctiletá rodačka z Los Angeles si na svých hudebních klipech dává hodně záležet, a tak si na nové video rádi počkáme! Mezitím si můžeme alespoň pořádně poslechnout její další skvělou pecku: Bad Guy.

Zdroj: NME, YouTube, Twitter, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat