Právě vysíláme

BILLIE EILISH má jednoho velice známého fanouška: legendárního zpěváka ELTONA JOHNA!

2. července 2019 11:10
BILLIE EILISH má jednoho velice známého fanouška: legendárního zpěváka ELTONA JOHNA!

Autor hitu Rocketman v zajímavém rozhovoru uvedl, že je velkým fanouškem mladé zpěvačky Billie Eilish! Podle Johna má americká zpěvačka unikátní talent, který se nevidí často. Britský hudebník se prý těší, až Billie Eilish bude moci vidět hrát naživo.

Pochvala pro nadanou zpěvačku

Letošní rok v mnoha ohledech patří zpěvačce Billie Eilish. Americká zpěvačka se skotskými a irskými kořeny v březnu vydala svoji debutovou desku When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Album se ihned vyšplhalo na přední příčky hitparád v patnácti zemích a teprve sedmnáctiletá Billie se stala první interpretkou narozenou v jednadvacátém století, jejíž deska obsadila první místo v hitparádách ve Spojených státech.

Zpěvačka Billie Eilish

Zpěvačka Billie Eilish

Letošní úspěch skvělé mladé zpěvačky neunikl ani těm největším jménům světové hudby, jako například Eltonu Johnovi. Anglický zpěvák je dokonce tak velký fanoušek, že Billie Eilish chce vidět hrát naživo. V nedávném rozhovoru pro server Complex uvedl:

„Její (Billie Eilishino) album bylo neuvěřitelné. Za krátkou dobu se dostala hodně daleko. Je skvělá, samostatná umělkyně. Moc se těším na to, až ji uvidím (zahrát) naživo, protože ona má něco opravdu vzácného. Takový talent se nevidí často.“

Drží se s dobou

Billie Eilish nebyla jediným mladým interpretem, jímž si od Eltona Johna vyslechl pochvalu. Britský hudebník také pochválil například rappera Young Thuga či zpěváka Khalida – o tom dokonce řekl, že ho čeká „dlouhá a zajímavá kariéra“. Snad mu mladý americký zpěvák tato očekávání naplní!

Zdroj: NME, Apple Music, Instagram, Complex

Články, které by tě mohly zajímat