Právě vysíláme

Billie Eilish má po více než roce nový klip, stává se v něm Barbie

16. července 2023 8:10
Billie Eilish má po více než roce nový klip, stává se v něm Barbie

Billie Eilish nepatří mezi ty zpěvačky, které vydávají jeden videoklip za druhým. Fanoušky novým vizuálem potěšila po dlouhém roce, a to k písni What Was I Made For, který nazpívala pro film Barbie. I klip se proto nese v „panenkovském“ duchu.

Billie Eilish je jednou z mnoha interpretek, které nazpívaly píseň pro nový film Barbie. Zpěvačka k What Was I Made For natočila i videoklip, ve kterém se nechala inspirovat právě zmíněným snímkem a transformuje se v něm v blonďatou Barbie s dlouhým copem. Po celou dobu v něm sedí u stolu, prohrabává se šuplíky a připravuje oblečení pro své panenky.

Zpěvačku postupně přerušují různé přírodní živly, jako déšť, vítr či zemětřesení. Kvůli nim se nakonec Eilish rozhodne nacpat mini šatník zpět do krabic a odejít ze scény.

Hudebnice se zúčastnila i premiéry filmu Barbie v Los Angeles. Na ní se pro The Hollywood Reporter rozpovídala o v posledních dnech hodně propíraném tématu – fanoušcích házejících různé předměty na pódium během vystoupení interpretů. Není totiž výjimkou, že hudebníka trefují tyto věci přímo do tváře. „Mě trefují na pódiu už šest let. Lidé se rozparádí a někdy to může být opravdu nebezpečné. Víte, že to dělají z lásky k vám, chtějí vám něco darovat. Ale je to nebezpečné a staví tím interpreta do nebezpečné pozice,“ uvedla a poprosila své fanoušky, ať jí žádné věci na stage naházejí.

Články, které by tě mohly zajímat