Právě vysíláme

Billie Eilish pronásledují stalkeři. „Bojím se tmy, toho, co mám pod postelí,“ říká

5. srpna 2021 11:10
Billie Eilish pronásledují stalkeři. „Bojím se tmy, toho, co mám pod postelí,“ říká

Zpěvačka Billie Eilish začala vystupovat jako velmi mladá a nikdy tak neprožila „normální“ dospívání. Vyrovnávat se navíc musela s nepříjemnostmi, jako jsou například stalkeři. A jak prozradila v rozhovoru pro Irish Times, potýká se s nimi neustále.

„Nenávidím, když musím být sama. Na druhou stranu mám ráda anonymitu, ale když jsem sama, jsem opravdu vystrašená. Nenávidím to. Mám hodně stalkerů,“ přiznala zpěvačka, která se ještě před nedávnem potýkala s problémovým Johnem Hearlem.

Třiadvacetiletý mladík tehdy Eilish vyhrožoval ublížením na zdraví. Zpěvačka kvůli němu musela podat oznámení na policii a zažádat o ochranu nejen pro sebe, ale i pro nejbližší rodinu. Muž však není jediným, kdo ji pronásleduje.

„Spousta lidí mi chce ublížit. Bojím se tmy, toho, co mám pod postelí nebo sedačkou. Mám hodně divných strachů. Proto jsem stále hodně u mých rodičů. Miluju je a cítím se tam s nimi dobře,“ přiznala zpěvačka pro Irish Times.

Eilish na konci července vydala své nové album Happier Than Ever, který sklízí u kritiků chválu. Na desce tradičně spolupracovala s bratrem Finneasem, který písně postavil především na electropopovém základu.

Články, které by tě mohly zajímat