Právě vysíláme

Billie Eilish si v novém videoklipu léčí zlomené srdce jídlem a sledováním filmů pro dospělé

9. prosince 2021 8:10
Billie Eilish si v novém videoklipu léčí zlomené srdce jídlem a sledováním filmů pro dospělé

Billie Eilish vydává již sedmý singl z aktuálního alba Happier Than Ever. V písní Male Fantasy se vyzpívává ze zlomeného srdce a přiznává, že má svého bývalého přítele i nadále ráda. Videoklip si sama zrežírovala.

Zpěvačka Billie Eilish se v novém videoklipu vyrovnává s rozchodem. Chodí v něm z místnosti do místnosti, zajídá smutek jídlem, má deprese a zkouší se ze zlomeného srdce dostat také sledováním filmů pro dospělé. Jenže osvědčené triky nezabírají…

Interpretka si vizuál sama zrežírovala a jak říká, mělo by jít o poslední video k některé z písní z desky Happier Than Ever. Právě o Male Fantasy, k níž vizuál vznikl, fanoušci zpěvačky na sociálních sítích hodně diskutovali.

Jak zpěvačka potvrdila, jde o porozchodovou píseň. Vznikla, když přemýšlela o tom, jak nerealistické jsou filmy pro dospělé. „Jsou misogynní a totálně směšné. Řekla jsem si, že je to vlastně dobré téma pro song, pro mnoho lidí je totiž nekomfortní o něm hovořit. Kvůli pornu se můžete cítit ublíženě a dobře zároveň. Bylo těžké tuto skladbu napsat, protože jsem chtěla být co nejotevřenější.“

Album Happier Than Ever a písně z něj si vysloužily celkem sedm nominací na Grammy. Díky nim se Eilish stala nejmladší interpretkou, jež byla v hlavních kategoriích prestižní soutěže nominována už podruhé.

Články, které by tě mohly zajímat