Právě vysíláme

BILLIE EILISH vysvětlila, o čem je píseň Bad Guy!

1. září 2019 11:10
BILLIE EILISH vysvětlila, o čem je píseň Bad Guy!

Talentovaná zpěvačka Billie Eilish prozradila, o čem je její hitový singl Bad Guy! Skladba, ve které se Billie označuje za zlou, má ve skutečnosti trochu komplikovanější význam.

Různé typy lidí

Sedmnáctiletá zpěvačka, jež minulý měsíc vystoupila v pražské O2 areně, v rozhovoru pro americkou rozhlasovou stanici Kiis FM uvedla, že píseň Bad Guy popisuje různé typy lidí a jejich způsoby vnímání.

„Dělám si trochu legraci ze všech, i ze způsobu, jakým lidé vnímají sami sebe. Trochu si dělám legraci i sama ze sebe,“ popsala písničku Billie. Skvělá zpěvačka následně během rozhovoru sdělila, že lidské vnímání je mnohdy nepřesné – lidé, kteří se například považují za drsné, často drsní nejsou! Skladba Bad Guy je tak o celkovém vnímání světa kolem nás, včetně lidí, kteří v něm žijí: tedy alespoň podle zpěvačky Billie Eilish.

Singl Bad Guy se minulý měsíc vyšplhal do čela prestižní americké singlové hitparády Billboard Hot 100 a ukončil tak rekordní sérii skladby Old Town Road od Lil Nas Xe a Billy Ray Cyruse. Ať je význam písničky Bad Guy tedy jakýkoliv, nepochybně se jedná o jednu z nejpopulárnějších písniček letošního roku!

Zdroj: NME, YouTube, Instagram, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat