Právě vysíláme

BONO, WILL.I.AM a JENNIFER HUDSON představují nový singl, který se inspiroval zpěvem z balkónů v Itálii

3. dubna 2020 12:10
BONO, WILL.I.AM a JENNIFER HUDSON představují nový singl, který se inspiroval zpěvem z balkónů v Itálii

Internetem koluje nový dojemný singl, který vzdává hold všem lidem, co v Itálii zpívali z balkónu! Na skladbě #Sing4Life si zazpívali Bono, will.i.am, Jennifer Hudson a japonská rocková hvězda Yoshiki. Nová pecka prý vznikla skoro spontánně!

Inspirace přišla z Itálie

Záběry Italů, jak na počest zdravotníků zpívají ze svých balkónů, dojaly celý svět. Amatérská videa ukázala, že i navzdory pandemii koronaviru dokáží lidé projevit solidaritu a empatii vůči ostatním. V moři děsivých zpráv byly tyto záběry světlým okamžikem, který ukázal, že tuto krizi umíme překonat.

Virální videa zapůsobily i na řadu nejpřednějších hudebníků této planety. Hlavního zpěváka kapely U2 Bona dojaly tyto momenty natolik, že se o tom rozhodl složit písničku. Ačkoliv patří Bono k největším rockovým hvězdám současnosti, i on si nejprve nebyl jistý, zda text k nové písničce skutečně na fanoušky zapůsobí. Verše proto poslal do skupinové konverzaci, v níž byl i will.i.am, zpěvák kapely The Black Eyed Peas.

Americký zpěvák a hudební producent se do písničky zamiloval natolik, že přesvědčil Bona, aby ji vydal. Po boku tohoto hudebního dua si v singlu #Sing4Life zazpívala i zpěvačka Jennifer Hudson a na piano si na něm zahrál japonský rocker Yoshiki. Novou pecku si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Zdroj: RTE, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat