Právě vysíláme

BRENDON URIE a moderátor JIMMY FALLON zazpívali parádní domácí verzi hitu Under Pressure!

13. května 2020 11:10
BRENDON URIE a moderátor JIMMY FALLON zazpívali parádní domácí verzi hitu Under Pressure!

Zpěvák Brendon Urie z kapely Panic At The Disco v novém videu spojil svůj hudební talent se zpěvem známého moderátora Jimmyho Fallona. Tato neobvyklá dvojice (za doprovodu členů kapely The Roots) zazpívala nesmírně povedenou verzi písně Under Pressure od kapely The Queen.

Nový virální hit

Brendon Urie, Jimmy Fallon a kapela The Roots představili nové video, v němž zahráli nesmírně povedenou domácí verzi hitu Under Pressure od kapely The Queen. Talentovaní muzikanti ze skupiny The Roots dokonce kvůli nově zavedeným opatřením museli svoje obvyklé hudební nástroje vyměnit za domácí potřeby! S vynucenou změnou se ale poradili úctyhodně.

Jako většina amerických televizních osobností musí i Jimmy Fallon moderovat pořad The Tonight Show z domova. Opatření proti šíření koronaviru ale Jimmyho nezastavují v tom, aby fanoušky bavil vtipnými virálními kousky. Tvář pořadu The Tonight Show si v předchozích klipech zazpíval například s Demi Lovato, Stingem či hercem Adamem Sandlerem. Troufáme si říct, že nejnovější hudební remix je možná nejlepší, který nám americký moderátor kdy představil!

Celé video si můžete pustit níže. Líbí se vám?

 

Zdroj: YouTube, Shutterstock, The Tonight Show, Rolling Stone

Články, které by tě mohly zajímat