Právě vysíláme

Brit Awards ovládla Dua Lipa, vystoupila v podvazcích a minisukni

13. května 2021 11:10
Brit Awards ovládla Dua Lipa, vystoupila v podvazcích a minisukni

Hudební ceny Brit Awards ovládla Londýňanka Dua Lipa. Nejenže si odnesla ocenění za Nejlepší britské album a Nejlepší sólovou umělkyni, ale na pódiu předvedla také pěkně sexy show.

O zpěvačce Dua Lipě se v souvislosti s Brit Awards mluvilo jako o favoritce. Mladá Londýňanka si podmanila už před měsícem předávání cen Grammy, kde vystoupila s hitem Levitating a odnesla si sošku za Nejlepší popové vokální album.

A stejně jako na Grammy nezapomněla Dua Lipa předvést i na Brit Awards, z nichž si nakonec odnesla sošky za Nejlepší britské album a Nejlepší sólovou umělkyni, smyslnou show. Na pódiu zatančila na medley z desky Future Nostalgia v podvazcích a krátké minisukni.

Tradičně se udělovaly ceny také zahraničním umělcům. Taylor Swift jako první žena obdržela cenu pro globální ikonu, ze sošek se radovali také The Weeknd či Billie Eilish.

Ceremoniálu se zúčastnilo celkem 4 000 diváků, večer byl součástí pilotního projektu britské vlády, která chce otestovat bezpečnost hromadných akcí v době epidemie koronaviru. Hosté nemuseli mít roušky ani udržovat rozestupy, podmínkou účasti byl ale negativní test.

Zdroj: ČTK, Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat