Právě vysíláme

BRITNEY SPEARS chce ukončit kariéru? Její třináctiletý syn prozradil na Instagramu mnoho pikantností!

5. března 2020 11:10
BRITNEY SPEARS chce ukončit kariéru? Její třináctiletý syn prozradil na Instagramu mnoho pikantností!

Britney Spears má pěkně povedeného synáčka. Třináctiletý Jayden Federline totiž vzal do ruky mobil a natočil živý přenos, při kterém se až moc rozpovídal o své matce a její kariéře.

Jayden je ještě teenager a zjevně neví, že cokoliv vypustí do světa, okamžitě se toho chytnou média. Naposledy se třináctiletý školák rozhodl, že bude streamovat na Instagramu a jeho sledující mu mohou pokládat různé otázky. A jak se později ukázalo, právě to nebyl dobrý nápad. Jeho folowery totiž pochopitelně zajímalo, jak se daří jeho matce Britney Spears.

Konec kariéry?

„Co se děje s mojí mámou? Řeknu vám celý příběh, pokud na svém Instagramu dostanu 5 000 sledujících,“ řekl na začátku Jayden a vypadalo to, že o Britney mluvit nebude. Nakonec se však přece o ní rozpovídal a promluvil o její kariéře. Když se ho totiž sledující zeptali, zda máma plánuje vydat novou hudbu jeho odpověď zněla: „Vlastně jsem ji neviděl dělat moc hudby. Nemyslím si, že… nevím, kámo. Ani nevím,“ řekl a na toto téma dál pokračoval: „Pamatuji si, že jsem se jí na to jednou zeptal. Řekl jsem jí: „ Mami, co se stalo s tvou hudbou? “A ona odpověděla: „Já nevím, zlato. Myslím, že bych to mohla prostě ukončit.“

Tím ovšem živé vysílání hocha v pubertě neskončilo. Jayden se totiž pořádně rozjel a nebral si servítky na adresu svého dědy, otce Britney Spears, Jamieho Spearse. O něm totiž prohlásil, že je to „pěkný čů*ák“ a prý si může klidně umřít. Jamie Spears je totiž obviňován z toho, že svou dceru psychicky týral a schválně ji prohlásil za nesvéprávnou.

Britney se pochopitelně chování jejího syna nelíbí a když o celé záležitosti začala psát americká bulvární média, prostřednictvím svého týmu podala vyjádření. V něm tvrdí, že ačkoliv se Jayden nezachoval správně, je ještě hodně mladý a musí se naučit, co smí a nesmí zveřejňovat na sociálních sítích.

 

Zdroj: Cosmopolitan, ENews

Články, které by tě mohly zajímat