Právě vysíláme

Britney Spears i nadále odmítá nahrávat novou hudbu. Chce se tak pomstít těm, kdo ji ranili

30. prosince 2021 8:10
Britney Spears i nadále odmítá nahrávat novou hudbu. Chce se tak pomstít těm, kdo ji ranili

Soud minulý rok ukončil opatrovnictví Britney Spears jejím otcem, které trvalo od roku 2008. V posledních letech se zpěvačka zařekla, že pokud nad ní bude mít rodič moc, odmítá nadále vystupovat a nahrávat novou hudbu. Své slovo splnila, a ačkoliv je nyní „volná“, rozhodla se hudebnímu průmyslu stranit i nadále.

Britney Spears novou hudbu vydala naposled v roce 2016, kdy potěšila své příznivce albem Glory. Na pódiu se pak neobjevila už čtyři léta, ačkoliv měla na rok 2019 naplánovaná vystoupení, která nakonec zrušila. Po jejím vítězství u soudu, kdy bylo jejímu otci odejmuto nad hudebnicí opatrovnictví, její fanoušci věřili, že se brzy nové muziky dočkají. Alespoň tak se v minulosti Spears také vyjádřila. Jak však v pondělí uvedla na svém instagramu, k hudbě se zatím nevrátí.

V dlouhém dopise adresovanému jejím příznivcům napsala, že nikdo neví, jakými ošklivými věcmi si musela projít. Bojí se lidí i hudebního průmyslu, proto i nadále hodlá v pauze pokračovat. „Jsem opravdu zraněná!!! To, že nebudu dělat dále hudbu, je můj způsob, jak říci všem, kdo ignorovali mou opravdovou práci, ‚s*u na vás‘.“

Jak dodala, jejím cílem v následujícím roce bude se uvedených strachů zbavit. Zároveň se však do ničeho nechce tlačit. „Jsme jen lidé a já nejsem superžena. Ale vím, co mě dělá šťastnou a přináší mi radost,“ napsala zpěvačka.

Podle informací webu Entertainment Online má do hudebního průmyslu dveře Spears stále otevřené. Na stole má mít údajně hned několik nabídek od různých vydavatelství, žádnou z nich přitom doposud neměla zpěvačka odmítnout.

Články, které by tě mohly zajímat