Právě vysíláme

Britney Spears má nový singl! Hleď si svého, zpívají s Will.i.am

27. července 2023 8:10
Britney Spears má nový singl! Hleď si svého, zpívají s Will.i.am

Will.I.Am potěšil fanoušky vydáním svého očekávaného nového singlu Mind You Business, který nahrál ve spolupráci s Britney Spears. Pro zpěvačku jde o první skladbu po Hold Me Closer s Eltonem Johnem, která vyšla loni v létě.

Pro Britney Spears a Will.I.Am jde o první setkání od jejich hitu Scream & Shout z roku 2012, který se stal vůbec první písní na prvním místě v žebříčku Dance/Electronic Songs Billboardu.

Na pozadí tajemného a podmanivého beatu vyzařuje Will.I.Am svým strhujícím vokálem charisma a sebevědomí, zatímco Britneyin nepřekonatelný postoj a energie vynášejí píseň do nových výšin. Neodolatelný hook a nakažlivá energie skladby Mind Your Business upevňují její status definitivní hymny roku 2023. ​

Novinka navazuje na nedávný sólový comeback Will.I.Ama po deseti letech s písní The Formula, na které se podíleli Lil Wayne a Formule 1. The Formula byla také debutovou skladbou partnerství mezi Will.I.Amem a Formulí 1, přičemž Formule 1 si Will.I.Ama vybrala jako svého vůbec prvního Global Artist In Residence.  V rámci tohoto partnerství budou před vydáním Will.I.Amova posledního sólového alba vydány další skladby inspirované Formulí 1.

Obě skladby The Formula a Mind Your Business slouží jako předehra k Will.I.Amovu nadcházejícímu pátému sólovému albu. Jedná se o jeho první desku od roku 2013, kdy se v hitparádách objevilo #WillPower, které obsahovalo celosvětový hit Scream & Shout s Britney Spears.

Články, které by tě mohly zajímat