Právě vysíláme

Britney Spears nebude zpívat, dokud jí bude otec spravovat majetek

11. listopadu 2020 11:10
Britney Spears nebude zpívat, dokud jí bude otec spravovat majetek

Po svém zhroucení v roce 2008 byla Britney Spears zbavena svéprávnosti. Správu jejího majetku dostal na starosti její otec James, proti kterému zpěvačka vede několikaletý spor. Nyní se hudebnice nechala slyšet, že do doby, kdy bude mít její otec majetek na starosti, nebude vystupovat.

Britney odmítá vystoupit

„Má klientka mě informovala, že se svého otce bojí,“ prohlásil právník Spears Samuel D. Ingham III., do jehož rukou by osmatřicetiletý hudebnice chtěla opatrovnictví převést.

Naposled soud rozhodl ve prospěch otce Spears letos v srpnu. Tehdy přišli fanoušci zpěvačky s kampaní #FreeBritney, prostřednictvím kterého vyjádřili hudebnici podporu. „Chci poděkovat mým opravdovým fanouškům, že jsou tak báječní! Cítím vaše srdce a vím, že vy vnímáte to mé. Děkuji vám za podporu,“ uvedla tehdy.

Jamie Spears kampaň označil za stupidní a požádal fanoušky své dcery, aby se nepletli do jejich rodinných záležitostí. „Tohle je soukromá záležitost. O tenhle typ příznivců nestojíme. Miluji svoji dceru, miluji všechny své děti,“ řekl. Aby spor nad svým otcem zpěvačka vyhrála, bude muset přinést více důkazů. Může tak trvat ještě dlouho, než se Spears opět objeví na pódiu.

Zdroj: LadBible, YouTube, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat