Právě vysíláme

Britney Spears nepřestává překvapovat. Vdala se a je těhotná

12. dubna 2022 8:10
Britney Spears nepřestává překvapovat. Vdala se a je těhotná

Britney Spears má opět důvod radovat se. Jak oznámila, vdala se a také otěhotněla. S partnerem Samem Asgharim čekají prvního společného potomka. Přiznala zároveň, že se bojí, že ji opět dostihnou deprese, kterými trpěla během svých prvních dvou těhotenství.

Britney Spears se již dříve nechala slyšet, že by si přála třetího potomka. Sama ale pravděpodobně nečekala, že otěhotní tak brzy. Jak přiznala na svém instagramu, když jí bylo špatně, nejdříve si myslela, že má pouze žaludeční problémy.

„Říkala jsem si: ‚Bože, co se děje s mým žaludkem?‘ A můj manžel na to: ‚Z jídla ti narostlo bříško!‘ A tak jsem si udělala těhotenský test… Aaaa… Čekám miminko,“ oznámila zpěvačka. S partnerem se tak stanou rodiči. Zatímco on bude otcem poprvé, interpretka hitu Baby One More Time bude mít už třetího potomka.

Podle svých slov se nyní nebude Spears příliš objevovat na veřejnosti. Nechce, aby na jejím těhotenství vydělávali paparazzi. Zároveň se bojí, že by se jí mohly vrátit deprese, kterými trpěla už když čekala své předchozí děti. „Ženy o tom v minulosti příliš nemluvily. Některým lidem připadalo nebezpečné, když si žena stěžovala na svůj stav, zatímco uvnitř jí rostlo dítě. Teď je to ale jiné. Díky Bohu, že si už tu bolest nemusíme nechávat pro sebe,“ je vděčná hudebnice.

Ta má navíc ještě další důvod k radosti – vdala. Svého partnera Sama Asghariho již několik dní nazývá na sociálních sítích manželem.Mathew, můj právník, mi dal tip na jedno z nejmagičtějších míst, které jsem kdy navštívila. A tak jsem si tady udělala pár fotek svého MANŽELA!!! Musela jsem to napsat kapitálkami, dělávala to tak i má sestra na svém instagramu,“ uvedla zpěvačka, která se zároveň svěřila, že na dovolené nejsou žádní paparazzi, může tak mluvit o tom, jaké je to, být znovu vdaná.

V minulosti oblékla svatební šaty už dvakrát. Její manželství s Jasonem Allenem Alexanderem trvalo jen 55 hodin, s Kevinem Federlinem pak něco málo přes dva roky. Partneři však byli delší dobu, interpretka mu porodila dvě děti. Staršímu Seanovi je aktuálně šestnáct let, Jaydenovi patnáct.

Články, které by tě mohly zajímat