Právě vysíláme

Britney Spears požádala o další slyšení u soudu, který projednává její opatrovnictví

30. dubna 2021 11:10
Britney Spears požádala o další slyšení u soudu, který projednává její opatrovnictví

Britney Spears požádala o další slyšení u soudu. Její rodiče se dostali do vzájemného sporu, který chce zpěvačka zažehnat. Ráda by se navíc zbavila opatrovnictví svého otce plně.

Zpěvačka Britney Spears se v posledních měsících usilovně snaží dostat se ze „spárů“ otce, který je od roku 2008 jejím opatrovníkem. Hudebnice se v minulosti několikrát nechala slyšet, že jí v řadě oblastí znepříjemňuje život a už proto několikrát stála u soudu. Naposled letos v únoru, kdy Jamie Spears přišel o část opatrovnických práv.

Před pár dny měla zpěvačka požádat skrze svého právníka o další slyšení u soudu. Vyjádřil chce údajně své přání dostat otce ze svého života. Ten nyní spravuje její merchandising a stará se o licence k písním.

Jak se Spears nechala již dříve slyšet, dokud bude otec jejím opatrovníkem, nebude vystupovat. To ale neznamená, že pokud bude Jamie Spears zbaven práv opatrovníka, vrátí se zpěvačka na pódia. Aktuálně potom prý dokonce ani netouží.

Zpěvačka o slyšení údajně požádala mimo jiné také z toho důvodu, že se její rodiče dostali do finančního sporu. Matka Lynne měla jejího otce obvinit z nadměrných poplatků jeho právníkům. On měl zase prohlásit, že jeho bývalá manželka „donedávna v kauze opatrovnictví jeho dcery vůbec nevystupovala a nyní vznáší námitky proti věcem, o kterých nemá žádné zdání“.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat