Právě vysíláme

Britney Spears promluvila o kontroverzním dokumentu. „Chci se naučit být normálním člověkem,“ říká

10. února 2021 11:10
Britney Spears promluvila o kontroverzním dokumentu. „Chci se naučit být normálním člověkem,“ říká

Britney Spears prolomila mlčení ohledně kontroverzního dokumentu. Fanoušky varovala, že za objektivem žije „skutečná osoba“.

Britney Spears uvedla, že „si dává čas na učení být normálním člověkem“ poté, co nový dokument znovu otevřel debatu o jejím životě, kariéře a duševním zdraví. Dokumentární film Framing Britney Spears, který byl tento týden odvysílán v USA, rozvířil staré rány a boj zpěvačky s jejím otcem, poručníkem Jamie Spearsem.

Dokument podrobně popisuje život Britney v roce 2007. Zkoumá mediální zacházení s americkou popovou hvězdou a její právní uspořádání.

Zpěvačka se zjevně zabývala obavami fanoušků. Na svém profilu na Twitteru jim připomněla, že lidé jsou často složitější, než se zdá. „Pamatujte, bez ohledu na to, co si myslíme, že víme o životě člověka, není to nic ve srovnání se skutečným člověkem žijícím za objektivem,“ napsala Britney na Twitter.

Matka dvou dětí v současné době bojuje za to, aby byl její otec Jamie z role jejího poručníka odstraněn. Jamie dohlíží na osobní i finanční záležitosti Britney„Bojí se svého otce,“ řekl v listopadu soudci zpěvaččin právník Samuel D. Ingham, který tvrdí, že Britney odmítá vystupovat, dokud bude mít  její otec na starosti její kariéru.

Zdroj: Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat