Právě vysíláme

Britney Spears se pustila do paparazziho, který ji vyfotil při odchodu z veřejných toalet

4. prosince 2021 13:10
Britney Spears se pustila do paparazziho, který ji vyfotil při odchodu z veřejných toalet

Zpěvačku Britney Spears zachytil fotograf při odchodu z veřejných toalet. A protože jí to přišlo nedůstojné, pustila se do něj na sociálních sítích.

Britney Spears se na svých sociálních sítích rozepsala o nepříjemném zážitku. Při odchodu z veřejných toalet ji totiž vyfotil paparazzi, což se zpěvačce příliš nelíbilo. Vzniklé fotografie jí totiž přišly přinejmenším trapné. „Nemiluješ náhodou jen Madonnu?“ napsala mu.

„Jakmile jsem se vrátila domů, udělala jsem si PZS, což znamená party pro získání sebevědomí. Přísahám, pokud máte problémy s nízkým sebevědomím, musíte si nacvičit chůzi na vysokých podpatcích. Zkuste to!“ poradila zpěvačka ostatním ženám.

A dokonce svým fanouškům poslala návod, jak se cítit ještě lépe. „Obujte si boty na vysokém podpatku a oblékněte si šaty. Dejte na své tělo nějaké třpytky. Pusťte si nahlas Nicki Minaj. Dejte si na sebe rtěnku – takovou, kterou byste nejraději snědli. A bez ohledu na to, co se stane, mějte hlavu vztyčenou.“

K návodu pak Spears sdílela také video, kterým radu demonstruje. „Nikdy předtím jsem to nedělala. Když teda nepočítám včerejšek,“ dodala ještě zpěvačka.

Spears poslední měsíce usilovala o zbavení jejího otce opatrovnictví nad její osobou. V listopadu jí dal soud v Los Angeles zapravdu a zpěvačka se tak může nyní svobodně rozhodovat, zda se vdá nebo jestli bude mít další dítě. Opatrovnictví bylo zavedeno kvůli dřívějším psychickým problémům interpretky.

Články, které by tě mohly zajímat