Právě vysíláme

Britney Spears si smazala Instagram, sledovalo ji 34 milionu lidí

16. září 2021 8:10
Britney Spears si smazala Instagram, sledovalo ji 34 milionu lidí

Pokud jste v posledních hodinách hledali na Instagramu stránku Britney Spears, pak marně. Zpěvačka si ji v úterý deaktivovala, pravděpodobně z důvodu řešení jejího opatrovnictví. Sledovalo ji přes 34 milionů fanoušků.

Britney Spears si svůj Instagram deaktivovala v úterý krátce poté, co na něm zveřejnila fotografii s hashtagem #FreeBritney. Odkázala jím tak na nadcházející soudní proces, který se bude týkat jejího opatrovnictví otcem Jamiem Spearsem. Ten se nechal slyšet, že se ho hodlá vzdát.

Příznivci zpěvačky se okamžitě začali pídit po tom, proč její účet zmizel. Hashtag #WhereIsBritney byl během večera použitý ve více než sedmi tisících tweetech. Proto se Spears rozhodla na svém Twitteru vše vysvětlit.

„Nebojte se… Beru si jen menší pauzu od sociálních sítích, abych oslavila zásnuby. Brzy se vrátím,“ napsala. Po pěti letech randění ji totiž požádal o ruku přítel Sam Asghari. Jelikož je však stále v opatrovnictví otce, který by musel nejen sňatek, ale například také případné těhotenství Spears schválit, očekává netrpělivě zpěvačka právě výsledek soudu, který se uskuteční na konci září.

Články, které by tě mohly zajímat