Právě vysíláme

BRITNEY SPEARS stále nebude volná. Jejím opatrovníkem nadále zůstane její otec!

25. srpna 2020 13:10
BRITNEY SPEARS stále nebude volná. Jejím opatrovníkem nadále zůstane její otec!

Zpěvačka Britney Spears zažívá dost nepříjemné problémy se svou vlastní rodinou. Se svým otcem vede již delší dobu spor a vypadá to, že se situace jen tak nezlepší.

Po zhroucení v roce 2008 byla Britney zbavena svéprávnosti a opatrovnictví již dávno dospělé ženy převzal její otec James. Ten tak může rozhodovat o tom, jak bude zpěvačka pracovat, ale i co si bude oblékat a s kterými lidmi se stýkat. Dokonce chtěl svou dceru poslat na nějakou dobu i do psychiatrické léčebny.

Zpěvačka a matka dvou synů už toho má pochopitelně dost a svého otce se rozhodla zažalovat. Pod dozorem otce odmítá i pracovat a tvořit další hudební projekty. Fanoušci pak za svým idolem stojí a vytvořili i kampaň nazvanou Free Britney, za což jim zpěvačka veřejně poděkovala. „Za sebe chci poděkovat mým drahým… milým… opravdovým fanouškům, že jsou tak zatraceně báječní!!! Úplně cítím vaše srdce a vím, že vy vnímáte to moje. Děkuji vám za podporu,“ napsala.

Nový soud však rozhodl, že James Spears bude zpěvaččiným opatrovníkem ještě minimálně půl roku – a to do února roku 2021. Jak to bude dál? To zatím není jasné!

 

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat