Právě vysíláme

Britney Spears v upřímné zpovědi: napíchnutý mobil, urážky i zrada rodiny

29. srpna 2022 12:10
Britney Spears v upřímné zpovědi: napíchnutý mobil, urážky i zrada rodiny

Britney Spears sdílela na svém youtubeovém kanále dvaadvacet minut dlouhé audio, v němž se zpovídá svým fanouškům. Ačkoliv ho krátce po nahrání smazala, zahraniční média i zpěvaččini příznivci si ho stihli stáhnout a sociálními sítěmi se tak šíří nadále.

„Dnes ráno jsem vstala a uvědomila si, že mi hlavou prochází spousta myšlenek, které jsem zatím s nikým nesdílela,“ začíná svou zpověď Spears. Říká, že měla spoustu příležitostí mluvit o tom, co prožila. Na rozhovory ji zvala Oprah i ostatní moderátoři a moderátorky a nabízeli jí za rozhovory nemalé peníze. Ona se však rozhodla, že bude lepší promluvit o tom, co se jí dělo, sama za sebe.

„Do dnešního dne nevím, co jsem provedla. Ale to, jak mě potrestal můj otec… Nemohla jsem se s nikým vídat, nic nikomu říct… Nic z toho mi nedávalo smysl,“ řekla Spears, která byla v opatrovnictví otce Jamieho třináct let. Zároveň v audiu obvinila matku z toho, že mu povedla vše zrealizovat. „Před mým domem bylo přes 200 paparazzi, kteří mě natáčeli přes okno sanitky, jak mě drží na lehátku,“ zavzpomínala.

S tehdy jednoletým Jaydenem se měla pod vlivem neznámé návykové látky zabarikádovat v místnosti. „Všechno to bylo přichystané. Neměla jsem v sobě žádné drogy. Žádný alkohol. Nic. Byla jsem čistá,“ vysvětlila zpěvačka s tím, že její otec dlouho kontroloval vše, co se kolem ní dělo.

Jak v audiu dále uvedla, bylo jí zakázáno řídit auto, mluvit s kamarády a byla hlídána lidmi, kteří s ní byli doma. Brali jí krev a sledovali ji za každé situace, dokonce i nahou. Měla navíc „napíchnutý“ mobil, bála se tedy zavolat si pomoc. „Každý den mi říkali, že jsem tlustá,“ prozradila Spears.

Jak uvedla, nejvíce ji zklamala rodina. Její matka možná více než otec. „Nedokázala jsem pochopit, jak s tím moje rodina mohla souhlasit. Jediné, co mi na to řekli, bylo: Netušili jsme to. Jak s tím sakra mohli žít? Existuje Bůh? Je tam nahoře někdo? Byla jsem tak slabá. Byla jsem vystrašená, zlomená,“ dodala.

Vše se začalo měnit v době, kdy ji kamarád seznámil s právníkem Mathew Rosengartem. Právě jemu může děkovat za ukončení opatrovnictví. Se svým majetkem nyní může nakládat, jak sama chce.

Články, které by tě mohly zajímat