Právě vysíláme

Britney Spears září štěstím, přítel ji požádal o ruku

14. září 2021 8:10
Britney Spears září štěstím, přítel ji požádal o ruku

Britney Spears má o důvod více k radosti. Poté, co její otec oznámil, že se chystá vzdát jejího opatrovnictví, ji přítel Sam Asghari požádal o ruku. Zpěvačka mu řekla své „ano“, zprávu oznámila na sociálních sítích.

„Sakra, nemůžu tomu uvěřit,“ napsala Britney Spears k videu, na kterém ukazuje fanouškům zásnubní prsten. Fotografii se svou snoubenkou pak sdílel na svých sociálních sítích také její dlouholetý přítel Sam Asghari. Podle klenotníka Romana Malayeva je na prstenu vyryté slovo „lvice“.

Spears randí s fitness trenérem Asgharim od roku 2016. Požádat o ruku ji měl doma v Kalifornii. Oznámení přišlo jen pár dnů poté, co se otec zpěvačky Jamie Spears nechal slyšet, že se vzdá nároku na její opatrovnictví. „Jestliže paní Spears věří, že se o sebe dokáže postarat sama, domnívá se pan Spears, že by měla tuto příležitost dostat. Chce pro svoji dceru jen to nejlepší,“ píše se v dokumentu předloženému Nejvyššímu soudu. Ten má návrh projednat koncem měsíce.

Hudebnice se poslední měsíce snažila z vlivu otce dostat. Jelikož je jejím opatrovníkem, nemůže Spears jednat sama za sebe. To znamená, že se nemůže ani vdát, ani být děti bez povolení svého otce. A právě to zpěvačce značně komplikovalo život.

Články, které by tě mohly zajímat