Právě vysíláme

Bude z Bena Afflecka zpěvák? S Jennifer Lopez si na večírku střihl duet

25. prosince 2022 9:10
Bude z Bena Afflecka zpěvák? S Jennifer Lopez si na večírku střihl duet

O tom, že Jennifer Lopez umí zpívat, není pochyb. Jak jde ale zpěv jejímu manželovi Benu Affleckovi? Podívej se na video z vánočního večírku, kde si střihl skladbu By Christmas Eve od Johna Legenda.

Jennifer Lopez a Ben Affleck prožívají nejšťastnější okamžiky svého života. Jejich příběh jako vystřižený z romantického filmu i nadále pokračuje a dvojice si sama sebe maximálně užívá. Před několika dny uspořádala vánoční večírek a pro své hosty si připravila překvapení v podobě skladby By Christmas Eve od Johna Legenda, kterou společně zazpívala.

Moment zachytil jeden z hostů na video. Zatímco Affleck zpívá sólo, přátelé ho na něm včetně manželky povzbuzují. Vystoupení mu však nejde dle představ, a tak rozesmává přítomné prosbou směřovanou na pianistu, aby zpomalil. V tu chvíli se mikrofonu ujímá Lopez, která má přeci jen se zpěvem větší zkušenosti, a manželovi pomáhá.

Během večera zazněla také vánoční klasika Jingle Bells a další zpěvaččiny hity, mezi nimiž nechyběla skladba On the Floor, kterou Lopez zpívala, zatímco její hosté jedli pizzu a pili čokoládu. Na vánoční večírek dorazili například Kim Kardashian, Billie Eilish nebo Doja Cat.

Články, které by tě mohly zajímat