Právě vysíláme

Bude ze spolupráce Lost Frequencies a Jamese Arthura hit? V novince se ptají na pár otázek

23. června 2022 8:10
Bude ze spolupráce Lost Frequencies a Jamese Arthura hit? V novince se ptají na pár otázek

Lost Frequencies patří dlouhodobě mezi světovou DJskou špičku. V novince Questions se spojil s Jamesem Arthurem a vytvořil s ním novou taneční pecku. Zbourá hitparády?

Lost Frequencies a James Arthur mají na svědomí novou taneční pecku. Zpěvákovy výrazné vokály, které se opírají o harmonické vrstvy kláves a kytar, tvoří zásadní základ Questions. Následují jiskřivé syntezátory a deep house beaty s progresivními akcenty. Skladba je radostná a dojemná zároveň. Arthurův vokál pak přináší důležité poselství.

„Po skvělé spolupráci s Calumem Scottem na Where Are You Now jsem cítil, že takhle má znít můj další krok! Posledních pár měsíců jsem na hudbě pracoval téměř nepřetržitě. Když došlo na Questions a práci s Jamesem Arthurem na vokálech, věděl jsem, že je to další singl. Pokud jde o produkci, líbila se mi myšlenka následovat hlavní proud mého předchozího singlu, ale s velkým progresem akordů před refrénem, ​​aby se vám skladba dostala pod kůži, než se položí do melancholičtější nálady. Nemůžu se dočkat, až to zahraju živě a uvidím reakce publika!“ uvedl Lost Frequencies.

James Arthur dodal: Felix je obrovský talent. Napsali jsme to strašně rychle a snadno… Na léto je to rozhodně ideální.”

Články, které by tě mohly zajímat