Právě vysíláme

Buskerka zpívala píseň All Of Me od Johnna Legenda, zpěvák se vzápětí objevil před ní

21. října 2021 11:10
Buskerka zpívala píseň All Of Me od Johnna Legenda, zpěvák se vzápětí objevil před ní

Pořádné překvapení si pro mladou buskerku připravil John Legend. Když na ulici zpívala jeho píseň All Of Me, náhle se zjevil přímo před ní. S rouškou ho zpočátku nepoznala, když si ji však sundal, zůstala v šoku.

All Of Me patří bezpochyby mezi nejznámější písně Johna Legenda. O její předělávku se pokusila už spousta hudebníků a ve svém repertoáru ji má také hodně buskerů. Mezi nimi i mladá Američanka Radha Rao, která se ji rozhodla zahrát na tržišti Faneuil HallBostonu. To ještě netušila, že byl interpret songu poblíž.

Když Legend slyšet dívku zpívat, neváhal se k ní přiblížit. V roušce ho hned nepoznala, když si ji však sundal, věděla okamžitě, o koho jde. Zpěvák jí po vystoupení zatleskal, poté přišel až k ní, objal ji a dal jí peníze.

„Byla to jedna z nejspontánnějších věcí v mém životě. Jsem vděčná, že jsem mohla zpívat pro neuvěřitelného Johna Legenda a jeho rodinu,“ uvedla Rao. All Of Me je součástí jejího dvouhodinového setu. „Hrála jsem a když jsem přešla k této písni, najednou se objevil. Byl to docela šok. Poprvé jsem ho nepoznala. Pak si ale sundal roušku, měl s sebou i děti a manželku,“ dodala buskerka. Prozradila zároveň, že jí zpěvák poděkoval, že zpívá jeho písně.

Články, které by tě mohly zajímat